Congratulation!
You Have Entered The Lamest Blog In History


Khamis, 12 Mac 2009

Kawan- Kawan Den

Helwww...as'kum!!!! Jap2....nie bukan nak citer kawan2 aku yang kat skolah tue yer?? nak citer kawan yang selalu ade walaupon kita x tau...mana tau dia ngah tgk kiter ke hape kan?? So, meh sini...nak gak kenalkan korang ngan kawan2 yang memeningkan aku....eheheheee...meh2!!! Jemput masuk, duduk laa...minum air tuee....so, air bandung jer laa yer? kalo nak lebey boley laa pegi ke kedai2 yang berhampiran....yer?? oke jom mula!!


Hantu Pocong~ Nie ade lagu untuk diaa....Jihan Raja Lawak ade cipta kan?? Dia pon suka sangat..x pueh dengar laa tuee..yer laa....mana ade orang nak buatkan lagu untuk diorang niee..sape berani??? Tue cari maut namo eyh!! Kalo korang nak dengar lagunya..ley laa pegi youtube cari Jihan minggu ke 5 kalo x silap....ade laa yang diorang semua nyanyi tuee...find it yourself okee?? enjoy!!! oke2..balik semua kat c Pocong niee...keje dia tue laa hari2...lompat2 jer memanjang.....adooii!!! Nak ajer aku buka kain dia tuee..yer laa..sian tgk dia terlompat2 jer kan?? Bukan kain tuee..jalan jer laa..watpe nak lompat2 segala?? Nak buat penat jer tueee....ehehheeee....ye x?? Abg fad...abg ley jagakan yang niee..sebab nie laa satu2 hantu yang kebanyakkannya lelaki...ehehheee..kan??


Toyol....toyol niee..sama jer ngan hantu botak....hantu hani...hahaaa~~ Kitorang kat cb memang banyak yang memelihara hantu2 okee?? Eheheheee..termasuk aku...lalalalalalaaa.....oke...toyol niee comey sebenarnya..nak tau nape??? kalo korang letak kacang hijau selerakkan laa kat lantai...diorang akan tenung kacang tuee..then, diorang men2....adoiii!! Tau suda I...eheheeee.....uits2!! aku tau sebab my grandmother belah my dad yang cakap okee? dia penah tgk toyol...bela x penah laa! giloss?? kalo dio bela...habis barang aku di curiknya!! Tp, don't worry, my kind of toyol x penah kacau...dia suka men2 jer niee...eheheee...


Pontianak!!! Pontibaby kuwh!! Eheheheee....ape?? salah?? pontibaby kuwh sayang!!!! nnti fyqah amek balik ekk?? buat sementara waktu niee...dok laa dulu ngan abg fad ekk?? den tau ekau suko sgt dok ngan abg fad?? men kojar2...men 'cak-cak'!! jangan ekau kojar dio sudah!! dio kojar ekau xpo yo?? baru laa cam adik beradik gitue...ehehheee...yo?? yo?? jangan nakal tau?? don't noty2!! ehehheee....cam anak sendiri lak jadinya!! xpe laa..aku bukan ade banyak kawan...so, pontibaby nie laa dijadikan kawan..dah xde orang lain lagi dah...ehehehee...pontianak niee....usually orang kata, arwah pompuan mengandung kan?? x tau laa betul ker x...kalo dia bunuh diri sam agak jadi pontianak...so, fikir2 laa sendiri okee? kalo nak tau lebey lanjut...ley laa tanya sendiri kat c pontibaby niee....yo??


Penanggal...ehehheee...maleh nak citer panjang2 pasal dia niee...membebel jer..cam abg fad gak!! Eheheheee.....product pencuci muka lebey dari 10 jenis...maklum laa...nak stay muda n cantikkan??? kot yer pon nak cantik...guna laa yang sesuai..nie x...semua dibantainya!!! pakai 'Olay' ke hape!!! 'Dove' ker....ape2 laa..atau pon 'Syahirah' ker.....nie x...asyik2 nak cari orang pregnant jer!! ingat nie zaman kampung ke penanggal oii??? Kalo dulu lain laa....boley jer masuk dai tingkap or bumbung umah tuee..maklum laa kayu kan?? nie semua dah jadi batu dah beb!!! siling!!! tingkap bukan kayu ajer!! kaca! ko juga yang takut kaca!! ngade2 nak masuk umah orang!! guna pintu laa....hadooii!! abg fad x ajar ko ke masuk dari pintu?? hahahaa~~ lagi satu...orang zaman sekarang kalo nak bersalin diorang pegi spital laa!! mana pakai bidan2 segala niee!! bidan pon dah pencen dah!! lalalalalaaa...ye x? ehehehee...so, ko guna jer laa product2 pencuci yang berjenis2 tue..yo??


ewaahh2!!! (sambil menggoyangkan pinggul) boley pulak ko men 'cak-cak' kat tepi semak tue yer??? ko tau x, penat abg fad dok cari??? (abg fad jugak kan? eheheee...) nnti kalo dah lapa...baru ingat nak balik umah yoo??? den sepak kang, majuk lak!! adoii!! buat ape kat semak2 tuee?? balik umah!! kang ade ular sawa...ditelannya kamu x pasal2!!! terpaksa gak tunggu ahli bomba datang selamatkan kamu!! hisshh! nakal benor!! nie adik beradik kepada c toyol!!! botak gak...tue yang adik beradik tuee..maklum..dulu minat Mawi....lalalallaaaa......malas nak citer panjang2..sama jer perangai diorang niee...


Haaaa......si penumpang malam!!! dulu dia penah gak aku promosi kan kat sini....tp, malas nak detail sangat....nie sebenarnya....dia selalu menanti korang kat tepi2 jalan yang sunyi n gelap laa.....nak minta tumpang balik laa tuee....kalo korang baek hati ley laa korang antarkan dia balik umah yer?? tp, sila sumbat telinga korang ngan kapas..sebab dia nie banyak sangat citer.....tgk laa tuee...badan pon dah tunggang terbalik dah!! nak sangat pi gym!! tp, x reti nak angkat besi yang berat2 tue kan? degil sangat dia angkat gak....last2 nak tau ape jadi??? terseliuh laa...ape lagi??? dah bawa ke spital...tp, korang faham2 laa yer?? pesakit2 yang dok kat situ pon ade yang pengsan...ade yang langsung x sedarkan diri...koma tros pon ade!!! pesakit yang guna kerusi roda tuee...x yah lari guna kerusi roda lagi dah....kaki tros baek, lari cam tue jer!!! Doktor pon sama gak laa dua kali lima...baru jer masuk..blom duduk...kena heart attack suda doktor tuee....adoi laaa....sian diaa...kan?? lantak ko laa..jangan lewat balik umah lak?? hmph!!
~OKAY LOHH!!~~ tuer jer.....korang nak kenal sangat kawan2 aku kan?? kenalkan laa diri korang kat diorang...lalalalaaa....
Aku Berkata: abg fad!! thank you sudi jaga antoo2 nakal den nie yoo? eheheee...

15 comments:

fadzree berkata...

wkakakakakakakakaakakakakakak gelak guling2... wakakakakakakakakakakkakakakakakakaklako klako klako klako klako... ado plak ai, hntu blh main cak cak dgn den... skalik den yg tercacak tgk hntu2 tu... wakakakakaka klako....


tp, byk btul namo den dlm ni... popular den sbg penangkap hntu... waakakakaka klako klako....

fyqah2810 berkata...

hahahahahahaaahahahahahahhaaaa.....uisshh! abg fad niee kaan...heheeehee~~ dah abg klaka...hantu2 tue pon join laa sekali ngan abg gak..klaka...heheheee~~ pontibaby den suka men cak cak ngan abg jer....sekali tercacak tuee...x dapek den nak nolong..hahahahaaaa~~

yeaaaa....femes suda abg fad sebagai menteri penangkap hantu untuk fyqah...hahahahaaaaa!! tq bang!!!! abg pon klaka gak laa...hahahahahahahhaaa..x pueh gelak ngan abg..waahh!! ;)

fadzree berkata...

wakakakakakakakakakakakak klaka ke den ni??? wkakakakakakakakakaka...

fyqah2810 berkata...

klaka laa bang..kalo x...xde laa fyqah gelak...ape laa abg niee...hahahhaaaaaa

fadzree berkata...

wakakakakakakkakakakakakak... den klako ek???? wakakkakakakakakakakakaka...

Tanpa Nama berkata...

Toyol....toyol niee..sama jer ngan hantu botak....hantu hani...hahaaa~~ Kitorang kat cb memang banyak yang memelihara hantu2 okee?? Eheheheee..termasuk aku...lalalalalalaaa.....oke...toyol niee comey sebenarnya..nak tau nape??? kalo korang letak kacang hijau selerakkan laa kat lantai...diorang akan tenung kacang tuee..then, diorang men2....adoiii!! Tau suda I...eheheeee.....uits2!! aku tau sebab my grandmother belah my dad yang cakap okee? dia penah tgk toyol...bela x penah laa! giloss?? kalo dio bela...habis barang aku di curiknya!! Tp, don't worry, my kind of toyol x penah kacau...dia suka men2 jer niee...eheheee...

amboiii hantu hani eaa.... hmm tq tq sbb mengpemeskan hantu den :)

~hani

fyqah2810 berkata...

haaannniii...welcomee....kena laa pemeskan antu hani tueee....sian diaa...pontibaby akk dah pemes.....antu hani laa lagi kaaaannn??? Ehehheeeee....

Tq masuk blog akk, adik hannii.....eheheeee..

=)

fyqah2810 berkata...

abg faaddd~~~ klaka laa bang....addoooiiii!! Kalo dah pontibaby den suko kek abg....meaning abg klaka laaa...hahahahhaahaaaaaa

fadzree berkata...

wakakakakakakkaakaka pontibaby suko kek den ko????/ << muka malu >>

fyqah2810 berkata...

abg fad...yo laaa...pontibaby den suko kek abg laaa......kalo x...xdo laa dio poie dating ngan abg kan??? Jgn marah2 kat dia tau? Sian diaa....jaga ati pompuan yo bang? Ehehheeee....

Pontibaby den mmg suko baju baru..bolikan jo laa...yg murah pon xpe...eheheee... ;)

fadzree berkata...

x blh... nk gi kedai yg branded je... x sodar diri btul pontibaby ekau... td ade ke dia mntk sirap laici kek abg... sirap tu x po lh, yg laici tu pn dia nk... hiks3... mntng2 la dh jd pelakon, mula demand... huhuhu

fyqah2810 berkata...

abg fad...nak gak ekk dia pegi kedai branded...eheheeee....dio mmg x pona sodar diri...mati pon dia x sedar2 lagi...eheheee....sirap laici?? ade ke tuee?? x penah dengar...eheheee..penah dengar sirap rose ajer...pelakon bang...kena laa tunaikan ape yang dia nak...kaann?? eehheheee...

fadzree berkata...

ade, menu baru... sirap laici... tu lh, plakon yg x popular...

suraya berkata...

mule2 den tkot nk baco..tp da bce bes lak..syokkkk

fadzree berkata...

su
mmg best... abg siap gelak guling2 sampai jatuh dr tingkat 88.. tu suma kwn2 abg dgn fiqah... yg paling degil, si pontibaby tu... skrg still kat pjbt pihak berkuasa hantu psl x de pasport nk ke singapore... ngado2 nk beli baju kat sana.. tu psl merajuk dgn abg la tuh...