Congratulation!
You Have Entered The Lamest Blog In History


Sabtu, 11 Oktober 2008

NuBhAn....CAYALAH!! Abang An~

Lambat ker aku buat citer nie? Tp, la...layan jer la kan?? Dalam bulan Syawal nie, memang aku nantikan sangat2 citer nie....first 'Ada Cinta Di Hari Raya' n second 'Corat- Coret Af6'!! Wah...kalo tengok memang malas nak buat kerja lain...menghadap tv jer la!! Pernah jugak...aku dah bagitau awal2 kat ayah aku..."hari raya ke-4 balik awal, ek?". Ayah aku tanya kenapa....dan biasa jer la...aku jawab..."Ajerler", pelikkan aku?? Sebenarnya, sebab citer tue la...aku nak tengok Abang An gan Kak Stacy berlakon....wah!! Macam betul pulak diorang together2 gitue...ehehe! Eh, tapi...aku x jeles okay?? Jeles x, cemburu jer...hahahah!!! Ngada2 kan?? Layan jer la...tapi, aku citer nie untuk mereka yang meminati Abang An jer....yang x minat tue.....alahai~suka ati korang la....aku x tau camne nak cakap....! N untuk Lina gan Wardinah...kalo korang baca blog nie...jangan la gelak!! Aku tau la...blog aku nie....cam blog entah hape2 jer kan?? Ala~kesian la sikit gan aku nie.....susah okay nak buat blog nie!! Aku minta korang ajar....korang buat 'derk' jer!! Nasib baek la...ada seorang Nubies nie....ajar aku!! Kak Solly....baek, okay?? Kalo nak harapkan korang ajar aku....sampai anak cucu cicit baru la aku tau buat blog nie!! Alamak...lebey2 ke tue? Hahah...lantak jer la!! Yang penting...Nubies tetap setia menyokong Abang Nubhan...kan?? Walaupon aku bukan Nubies, tapi aku pon sokong Abang An la!! Nubies tetap TEGAR!!! HAHAHAHAHAH!!!! No Look Back...kan?? hahahah....betul ke ayat aku tue?? Lantak jer la....ehehe!!

1 comments:

ilah91 berkata...

haha... fyqah, don't look back. haha... akak baca satu2 dri belakang. kah3..